STUGOR & TOMTER

Förverkliga starten på din stugdröm i Fjällriket Baggården. Vi släpper nu sex nya tomter på absolut toppläge. Dessa tomter ligger högre än tidigare etapper av tomter och har således ännu finare utsikt!
Se Messlingen Solstigen
Panoramavy mot sjön Messlingen och Anåfjället. Längdskidspår med ski in - ski out, fiber, 760 möh.

TOMTER TILL SALU

KONTAKT

Anders Skjeggerud

anders@fjallriketbaggarden.se
+46 70 559 6121

Loe Vastero (Skandiamäklarna)

loe.vastero@skandiamaklarna.se
+46 70 542 30 40

Till och med i fjällvärlden erbjuds vi ett dignande smörgåsbord av äventyrsbad och lekland, hamburgerkedjor och finkrogar, shoppingcenter och nattklubbar, actionpaket, underhållning och evenemang. Vi är konstant uppkopplade, men sällan riktigt avkopplade. Vi längtar efter närhet men verkar komma allt längre bort från vad som verkligen betyder något.

Men fortfarande finns det platser befriade från denna hetsjakt. Där tempot är lägre och lugnet är den största lyxen. Fjällriket Baggården i västra Härjedalen är en sådan plats. Här lever vi som vi alltid har gjort, med och i naturen, på dess egna villkor.

Istället för stora parkeringsplatser och jättelika liftsystem finns orörda vidder och milsvid vildmark. Istället för lyxkrogar och cocktailbarer bjuds vi på naturens eget skafferi och fjällbäckarnas kristallklara vatten. Och istället för fullspäckade aktivitetsscheman, njuter vi av stillheten och årstidernas växlingar.

Detta fjällrike är en urgammal kulturbygd där vi inte pratar om vår, sommar, höst eller vinter. Här består året snarare av en mängd säsonger som sakta förändras och glider in i varandra, övergångar man uppfattar först när man är riktigt närvarande. När man är härvarande, här och nu, fullt ut.

Här finns det plats att rota sig och skapa ett andra hem, ett alternativ till en tillvaro där allt snurrar fortare och fortare. Ett ställe som inbjuder till att skifta perspektiv och se det stora i det lilla. Till att sakta ner, skala av och förenkla. En plats där du kommer närmare.

Dölj

Vi är ständigt på jakt efter att fylla vår tid med bäst, högst & snabbast. Våra aktivtetscheman är fullspäckade och vi är konstant uppkopplade , men sällan riktigt avkopplade.I Fjällriket Baggården, denna urgamla kulturbygd mitt i fjällandskapet är tempot lägre. Här finns plats att rota sig och se det stora i det lilla, njuta av aktiviteter i naturen året om. En plats där du kommer närmare.

NÄRMARE NATUREN - NÄRMARE VARANDRA - NÄRMARE DIG SJÄLV.

Läs mer